No , mogłeś troche bardziej pokombinować, Anathema, przecież Cię stać. Zapis dobry, nie powiem, ale też nie powiem że nie mógł być lepszy.
Ale co tam .. dedykacji nie puścić ? Spać bym spokojnie nie mogła :)
no to taki sobie rodzaj poezji . dla smakoszy w pewnym sensie . ale rozumiem Grzesiu duszę rymiarza. a pytanko ? czy Ty wreszcie zdecydujesz o przyjeździe ??
Ale co tam .. dedykacji nie puścić ? Spać bym spokojnie nie mogła :)
ściśnięte zgrozą oczy
bezwładna skórka
nawet nie ma co klepać
nie przepadywuję za hajku:P
wybacz:D
z grawitacją psoci
kotek pod drzewem
użyźnia ziemię
przyozdabia piórkami
wiśnie przepyszne