Literatura

tak by słowo stało się ciałem (wiersz)

max osipp

(...) biblijne graffiti

zwłaszcza że każda
wydaje się być obiecana wystarczy
płonąć jak krzew

lub upaść na ołtarzu katedry
kawałkami złożonymi
w liturgii i to

kąsanie

(...) imiona

wszystko ma swoją nazwę
na ustach i w drżących
dłoniach

aż do pierwszej próby
kimkolwiek bym

nie był


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Zły Miś
Zły Miś 28 marca 2008, 11:30
podoba mi się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 28 marca 2008, 12:47
Cóż to za urywki? Zupełnie nieudany pomysł.
Marek Dunat
Marek Dunat 29 marca 2008, 12:23
i mi się podoba zabieg jakiego używa autor . to inspirujące . sam spróbuję czegoś takiego .
przysłano: 28 marca 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca