... teraz wszyscy mamy swoją golgotę
(jezus chrystus superstar)
że przez krzyż lub nadzieję
kłopot tylko z milczeniem to tak jakby
obudzić się nagi i czerpać z wielu źródeł
stąd ta krew i ciało
(...) drogowskazy
zesztywnieć aż do wspólnego języka
czy też przylegać do ściany wtedy każda
ciemność goi albo
rozpada
(...) punk rock is dead
jedynie to tylko momenty i chmary much
nad kranion
coś kończy i zaczyna
Poza tym lekko rozstrzelany - lekki minus.
Treściowo jest dobrze. I ciekawie.