wszystko zamknęło się w kilku plusach na tak
i części ujemnej. równoważnie
zeruję konto
debetem myśli ukierunkowanych. tam
czas zmienić światopogląd
nie negocjować życia tylko je czuć. dziś
nie moczyć chustek upadkiem
może byłoby inaczej. nie jest
odwracam ramkę tamtego zdjęcia
rewers jest atrakcyjny
:D
mi czyta i tłumaczy :-) babskie meandry..
i części ujemnej.
równoważnie
zeruję konto
czas zmienić światopogląd
nie negocjować życia tylko je czuć.
nie moczyć chustek upadkiem
może byłoby inaczej.
odwracam ramkę tamtego zdjęcia
rewers jest atrakcyjny"
Troszkę Go wyszczupliłem...............i w takiej formie podszedł wnętrze.............lecz bez specjalnego porywu..............Serdecznie Pozdrawiam!
Pozdrawiam.