Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Szluger
zaśniemy
zaśniemy
Szluger
zaśniemy wszyscy
w pierwszym i ostatnim przejawie
transcendencji w życiu
i nic nas nigdy już nie wyrwie
ze snu ponad czasem i przestrzenią
w którym pogrążył nas Pan
W słodkich chmurach nie ma nieba
tylko oczy zaszkliły się łzami
Lubię
Szluger
Wiersz · 1 listopada 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści