smutnym czasem ciągle nieprzyszłej wiosny
czekam
przebłyskiem żółtej forsycji
liściem tulipanów
zaspanych niesprzyjającą aurą
zadumana
retrospekcją pytań bez odpowiedzi
próbuję odnaleźć ciepło
nie zakwitam
atmosfera
Latte
Latte
Wiersz
·
21 kwietnia 2008
A drogiej pe elce to poradzę iść na solarium, jeśli tak bardzo brakuje jej ciepła.
Co do samego wiersza to bardzo delikatny, przypomina mi twórczość M. Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej :)
powiedziałabym nie delikatny a wiosennie subtelny
zawsze bardzo miły coś takiego przeczytać
wiem... wiem... banalistka:D