Literatura

*** bez tytułu*** (wiersz)

Marycha_xD

nie komentować...:/

 

Do nieba bram mnie zaprowadź
Nadzieję tchnij w serce moje
Radość znów w oczach mych zobacz
Pokaż mi szczęścia podwoje.

Ramieniem swym mnie obejmij
Dłonie ucałuj czule
Rozkoszą duszę przepełnij
Samotność niech zniknie w tłumie.

Zostań tu ze mną na zawsze
Czasu wskazówki zatrzymaj
Niech miłość nasza nie zgaśnie
Niech życie wolno przemija...


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
tajemnica
tajemnica 28 kwietnia 2008, 22:41
ja to już gdzieś czytałam...
estel
estel 28 kwietnia 2008, 22:51
nie pisać.... :\
Marycha_xD
Marycha_xD 10 czerwca 2008, 16:25
czytałaś, jeżeli mnie znasz...
tajemnica
tajemnica 10 czerwca 2008, 23:20
www.klamerka.pl/52-7-milosne.html tutaj
Marycha_xD
Marycha_xD 11 czerwca 2008, 17:33
bo ja to wstawiłam...
przysłano: 28 kwietnia 2008 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca