ty-tuł-uję

Grzesiek z nick-ąd

może układam zwykłe wiersze

i myślę tyle ile wiatr

wiedz że gdy jest kochanie pierwsze

nie liczy się oklasków braw

 

a gdy stanieją rymy w kiosku

gdzieś przecież trzeba je wykupić

pomyśl o boskim zwykły boski

nie damy z wiary się ogłupić

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 14 maja 2008
anonim