Siedzieć i podziwiać widok
zieleniących się łąk i pagórków,
Patrzeć na przesuwające się obłoki
na błękitnym niebie,
Podziwiać srebrzyste tafle jeziora
i pływające na nim śnieżnobiałe łabędzie...
Słońce jak ognista kula na niebie się złoci
I oświeca wszystkie te uroki.
pozdrawiam,
nancy
Nie tym razem jednak. Ale nie poddawaj się. Dużo czytaj i pisz : )