Literatura

pełna akceptacja (wiersz)

hipiska

mogłabym pisać wiele, mogłabym pisać nie na temat, ale po co?
jestem jedną z ofiar
jestem jedną z Was
kocham tak jak Wy
i czuję jak inni
potrafię płakać jeśli chcę
i cieszyć się szczęściem innych
Dlaczego więc mnie nie akceptujecie?

niczego sobie+ 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Turkusik
Turkusik 8 listopada 2006, 04:29
ladnie... bardzo szczerze i prawdziwie
przysłano: 29 pazdziernika 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca