bił mnie wczora po meczu
co chwile i krzyczał
a ja ucieklam do siostry
na drugi koniec ulicy
z siostrą tanczyłyśmy
bo ma adapter taki
co słychać dobrze
z niego
a jak wrociłam spał już
w kuchni
wiem że płakał
bo miał pod okiem lepką struge
Anonimowy użytkownik
Wiersz
·
13 czerwca 2008
ja spróbuję po góralsku :
bił mie wcoraj po meczu
co chwile i dar pysk
a jo żek uciekła do siostry
na drugi koniec drogi
z siostrom my tańcowały
bo mo adapter taki
co słychać dobrze
ś niego
a jakem przysła z powrotym społ już
w kuchni
wiym że wrescoł
bo mioł pod okiem lepkom struge
coraz bardziej przekonujesz mnie do swej poezji.
smuge - smugę