Literatura

*** (wiersz)

Anhielos

...ciężki czas- przejście między dzieciństwem a dorosłością, a weny brak..

Dorosłość

zabrała mi słowa

doskonałość myśli

 

Jak teraz wyrazić

uczucia

skłębione w istocie białej

gdy pióro szoruje papier

bez grama czułości

 

Dorosłość okradła z poezji

Dorosłość zabrała serce

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
zieloneciele
zieloneciele 6 lipca 2008, 19:42
i co?
przeczytalam i zapomniałam.
Sirocco
Sirocco 6 lipca 2008, 20:06
nie jest złe. ale brakuje.
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 6 lipca 2008, 22:32
forma nie bardzo porywająca, ale myśl taka do myślenia
hayde
hayde 7 lipca 2008, 10:07
"Dorosłość okradła z poezji" - czyżby? trzeba dorosnąć do poezji moim zdaniem ;)
Marek Dunat
Marek Dunat 7 lipca 2008, 10:15
wszystko spieprzyłaś banałem dwu ostatnich wersów . nie cierpie słowa banał !!
przysłano: 6 lipca 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca