Literatura

*** (wiersz)

Keep Out

Czy wiesz ile dla mnie znaczysz,
czy wiesz, co tracisz?

Czego ode mnie chcesz,
to proszę, tylko mnie bierz.

Czy miłość nas połączy,
czy  będzie to jak wino się sączy?

Czy  uczucia rozkwitną,
czy nasze szczęścia nie znikną?

To my będziemy szczęśliwi,
czy  pragnień będziemy chciwi?


 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 13 sierpnia 2008, 01:34
kurcze. ręce załamałem. z jakiego świata cholernych blogów poezja Twoja? po cóż ten obrazek i zieleń soczysta? czy dla zakrycia pustości tekstu ? czy zakryć ma sromotę takiej pisaniny? mówię do Ciebie - zabierz to nim inni Ciebie zjedzą - to nie jest poezja!!
ew
ew 13 sierpnia 2008, 09:44
tak , zabierzemy to stąd zanim Cię zjedzą
przysłano: 13 sierpnia 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca