Literatura

*** (wiersz)

funeralofhearts

samotny wieczór

słucham tych dwóch słów

wiem że mówisz je z uprzejmości

 

jesteś moim natchnieniem

jesteś moim opętaniem

 

w każdym mężczyźnie widzę Ciebie

w każdym zaułku jest Twoja postać

 

a ja siedzę tu sama

ogrzewam dłonie o gorący kubek

 

w życiu, niczego nie można być pewnym


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 13 września 2008, 06:12
ogrzewam dłonie w gorący kubek...
ew
ew 13 września 2008, 14:17
Piękne wyznanie, ale poezji tu niewiele, takie.. w kopertkę i do adresata, ucieszy się z pewnością. Witaj na wywrocie, idę czytać następny Twój, bo widziałam, że są dwa:)

Grzesiek? parzy?
przysłano: 12 września 2008 (historia)

Inne teksty autora

do Mamy
funeralofhearts

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca