metoda na głoda
panienka mi tu kaprysi
że niby ogórek za krótki
jeśli się dobrze zakisi
smakuje nawet bez wódki
czerwony jak cegła
pomidor jak pani dusza
gruboskórny od rozsądku
lecz jeśli skórką poruszasz
to staje nie na żołądku
spieprzona za młodu
cebula jest zdrowa lecz szczerze
nie dla każdego pętaka
bo zanim ją całą rozbierze
może już tylko zapłakać
tak odnośnie ogórka i weny:D:D:D:D:D
Panie Z tradycyjnie to ja bym się tych dużych liter wyzbyła :)