wejrzyj w moje oczy, zepsucie pochłoniesz
dlaczego lubię rozkład, ciało martwym piękne
bezczeszcząc śmiało wiercę, rozerwany płoniesz
zwłoki szczają odorem, sprasowałem zwiędłe
przyprawione złem danie, smak mięsa wspaniały
wam wyłącznie pytaniem, dlaczego śmierć duszą
skurwiele zapomnijcie, ważnym wyrok trwały
pięknym dobrem fałszywi, teraz serce kruszą
dowierciłem podłością, gdzie granice grzechu
diabeł w sidła złapał, czy on mi wtóruje
dał więc upust radości, dzielenia uśmiechu
gdy w celi zrozumiem, krzyżyk - pokutujesz
smród martwego orgazmu, nie wiem czy się mściłem
nagle odciętą głowę, modlitwą zrobiłem
dzieło - pokój 203 , dziś ujrzysz zdjęciami
kim ja jestem człowiekiem, kiedyś może byłem
zginąłem dniem narodzin, żyłem życia snami
będziecie wciąż się pytać, ja krwi zanurzeniem
a o czemu myslisz ze o pojebie nie da sie w sposob ciekawy? da sie.
;; dzieło - pokój 203 , dziś ujrzysz zdjęciami
kim ja jestem człowiekiem?
no bo odpowiedz mi ? co znaczy ten pytajnik na końcu ? dlaczego on tam jest ? jaki ma sens w tym zapisie . robisz tego typu błędów więcej . piszesz chaotycznie przez to ,że zbyt wiele od razu chcesz powiedzieć . poza tym gubisz rytm . raz 11 sylab , drugi 13 , to znów 15, 14 . od tego czytelnik się zacina. no przeczytaj to na spokojnie . popatrz choć trochę krytycznie.
pierwsza : 12, 13, 13, 13.
druga: 4 razy 13
trzecia : 13, 12, 13, 12
czwarta: 4 razy 13
przed poprawieniem (edytowałeś sam) w trzeciej było 14 sylab.