Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Erynia
?
?
Erynia
Dlaczego dociera do nas więcej w momencie straty?
Lubię
Erynia
Wiersz · 13 listopada 2008
Marek Dunat
co Ty ? ,,złote,, myśli w poezji ?
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści