Literatura

tak - jestem głupim człowiekiem (wiersz)

BABUna25

ale cóż z tego skoro światli jesteście

a najmądrzejsi z was

twierdzą że tak nie jest

więc

co wy wiecie

co wiedzieć byście chcieli

a co możecie

 

bo czyż będąc niegłupim

byłbym nieznacznie

czy wybitnie(z)obłąkany

 

a nawet jeśli

to jakie ma to znaczenie

skoro dziewięćdziesiąty siódmy odsetek ludzkości

to osły ślepe

 

kroczące w upodleniu

mimo że w świetle



Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 17 grudnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca