dusza mawiają nie człowiek
jak z pieśni o Małym Sokole
Wołodyjowski podpowie
nic to więc musi zaboleć
wśród małomiejskich przestrzeni
skażonych świeżym powietrzem
życie można rozmienić
na dobre i jeszcze lepsze
dla tych co stają na głowach
bo pragną chcą potrzebują
jakby spuentował Zagłoba
od dzisiaj mów do mnie wuju
wśród małomiejskiej litości
rozbitej na pustej głowie
każdy cię sobą ugości
dupa pomyśli nie człowiek
przechodząc na drugą stronę
myśli przebiegną piorunem
było zostać Capone'm
albo chociaż Bohunem
: )
a mi się zdaje czy wczoraj (a może przedwczoraj?) leciał pan Wołodyjowski i rzucił cień na ciebie?
:P
:)
Nigdy mi się nie znudzi Twoja kla...wiatura. :D
PS. W pewnym mieście na W. obok Grześków sprzedają Estelle. Za 80gr. :D
rzeczywiście po sąsiedzku leżały i czekały...
oranżadówna.. nie oglądalem ostatnią razą ale uwielbiam prawić: nic to:))
czy jak ktoś mnie przejrzy to będę przejrzany czy przejrzały?:):D