Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
NiemeN
Kwiaty
Kwiaty
NiemeN
Ponad wszystko kocham kwiaty,
Takie ciepłe są, wesołe,
Choć ich nigdy nie widziałem,
...bo zajętą miałem głowę!
Jednak ciągle oń myślałem,
tylko sercu znać nie dałem,
A one ciągle wołały:
"Przyjdź do nas, przyjdź do nas"
Lubię
NiemeN
Wiersz · 28 maja 2009
Anonimowy Użytkownik
normalnie widziałem, że napisał to prawie trzydziestolatek
Lubię
·
Zgłoś
·
15 lat
annabell123
trzydziestolatek tez kocha kwiaty.... ;) a co...
Lubię
·
Zgłoś
·
15 lat
Anonimowy Użytkownik
taką poetykę można określić jednym słowem: pitolenie.
Lubię
·
Zgłoś
·
15 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści