Literatura

Żar dwóch ciał.... (wiersz)

nieznany

 Żar dwóch ciał,

Jedno obok drugiego.

Chcą poznać oczekiwania swoich zmysłów,

Pragnęli siebie lecz dzielił ich tylko jeden szczegół....

To nie był mężczyzna z kobietą,

Lecz kobieta z ukochaną kobietą.


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
bajkonur
bajkonur 29 maja 2009, 14:08
Chryste! Jah! Buddo! Allahu! co za zgorszenie! co za zaskoczenie! nieee! mama zakazała mi czytać takich wierszy! mamo! ta panie mnie zgorszyła! mamusiu!
balrog 29 maja 2009, 15:55
Miało być zmysłowo, erotycznie, czy ze wskazaniem na nietolerancję? Bo to zabrzmiało jak; ojaaa, baba z babą. No do normalnych to ten tekst nie należy i pokazany w sposób niechlujny. Jeżeli autor/ka też w taki sposób podchodzi do tematu, to współczuję osobom o odmiennych preferencjach seksualnych, które będą miały sposobność rozmawiać z autorem/ką. Tekst rozpłaszczony jak cała debata na temat ludzi kochających inaczej – a właściwie tak samo, a może nawet mocniej – i sprowadzona jedynie do łóżka. Daleko niesmaczny tekst i pokazujący dryfowanie tylko po temacie, bez znajomości powyższego.
Ir
Ir 29 maja 2009, 20:43
Jeśli " żar dwóch ciał"...to pragnęły, a nie pragnęli...
Wybacz, ale nie widzę tu wiersza, nawet zalążka na poezję, a można pisać o wszystkim...o niepełnosprawności, inności seksualnej, o smierci...o biedronce...ale trzeba choć trochę umieć to zrobić.
annabell123
annabell123 29 maja 2009, 20:50
łoooo!!!!
electricdog
electricdog 30 maja 2009, 00:25
ja przepraszam, ale to poniżej...krytyki.
przysłano: 29 maja 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca