Biała róża
Ichiae Lucsav
Mała, biała róża
Na szerokiej
Łące
A gdzieś dalej rosną maki
Czerwieniące
Pusty
Świat
Piękny, śnieżnobiały kwiat
Przez wiatr
Poniżany
A tak blisko nie ma nic
Przegrany stos
Kamieni
Wokół
Wielki, czarny staw
Jasna róża
Ciemny staw
Ichiae Lucsav
Wiersz
·
10 grudnia 2000