Literatura

Czym jestem ? (wiersz)

Aśka - SpiNecZka

Hmmm .... trudny dzień .. ? KOLEJNY ... taki sam ?
26.XI.2000

Jedna mała łza spłynęła mi po policzku..
zdałam sobie sprawę jak bardzo jestem sama

Czym jest ta łza ?
Zwykłą kroplą deszczu .. ?
Suchym wyrzutem sumienia ?
Pretensją.. ?
KRZYKNĘŁAM !!!
Czym jest ten krzyk ..?
Głośną nutą ..?
Nadszarpnięta struną ..?
.. nerwu ..
Niemym sprzeciwem ?
Czym jestem ?
Mieszanką durowej tonacji ....
cichej nadziei ..
Naiwną kompozycją
Krzyku i Łez

słaby+ 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
asia 17 lipca 2003, 22:44
Co raz bardziej podobają mi się twoje teksty. Ten tez jest extra!
przysłano: 14 grudnia 2000

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca