all about cuś

Kuba Nowakowski

racja

jestem obszczajmajtkiem

i może nie wystartuję w wyborach

a już na pewno nie pofrunę olbrzymim balonem

na spotkanie końca świata


ale mam pod czapką cuś

a mieć cuś pod czapką

nie każdemu dane


więc co rano klepię się po udzie

i z radością ściskam klamkę

bo wiem dobrze że za drzwiami

znajdę całkiem nowy dzień





Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 12 sierpnia 2009
anonim
  • Q
    Skąd ten "obszczajmajtek"?
    Pod koniec nagle pojawia sie rytm ktorego wcześniej nie było, całość jakaś bez ładu. Z wyłapywaniem sensu też mam problem, nie wiem, jak inni.

    · Zgłoś · 15 lat
  • Kuba Nowakowski
    nie wszystkim dane...

    · Zgłoś · 15 lat
  • Q
    Podejrzewam.

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    cuś pod czapką bym kursywą zapisał... bo znam ten cytat:)
    podoba się bez fajerwerków optymistycznie pan chwytasz ... klamki

    · Zgłoś · 15 lat
  • tomasz
    ooo prosze. genialnie napisane, genialnie prowadzone i wszystko to co sie powinno napisac na temat wiersza ktory porywa.

    · Zgłoś · 15 lat