Literatura

Flirt (wiersz)

Czlowiekzeskaza

flirt, żart

Z daleka była Ona

Z daleka był On

Chcieli być jak mąż i żona

Z daleka był On


W miejskiej się oni tawernie spotkali

nie jedli, nie pili tylko wciąż dumali

Najpierw gadu, gadu

oraz ciepłe winko

Ona do niego kotku

A On do niej psinko


Gdy wyczerpał się temat losowo wybrany

wypili sobie brudzia

i poszli pod krany


Ona wciąż skrępowana

nie zdjęła bielizny

A On już cały goły

kawał był mężczyzny


Prosił ją i błagał biedak napalony

żeby choć odsłoniła golutkie ramiony


Speszyła się jej kobiecość i się przyodziała

a ubranie kochasia przez okno ciskała

I tak zostawiwszy jego męskość nagą

wyszła nie wracając z największą powagą


On zaś na gałęzi jak tarzan z okienka

wyfrunął jak ptaszek


...ot Ci jest panienka...


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 9 września 2009, 10:41
bardzo przyjemny tekst. "golutkie ramiony" mnie rozbawiły szalenie:)
tomasz 14 września 2009, 15:36
dokaldnie przyjemny i calkiem niezly. klimatyczny
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 15 września 2009, 08:38
golutkie ramiony:) tak.
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 15 września 2009, 12:25
ale od speszyła zaczyna mi się gubić rytm, który przez cały tekst dobrze się trzymał.
jak tarzan i jak ptaszek też mi nie pasują - zdecydować się na jedno. czekam na poprawki, żeby móc tekst puścić.

i nie mów, że jest taki, jaki chciałeś. wymowy nie trzeba zmieniać, tylko dobór słów.
przysłano: 9 września 2009 (historia)

Inne teksty autora

dlaczego...
Robert noszczyk
wróć...
Robert noszczyk
by żyć potrzeba
Robert noszczyk
...
Robert noszczyk
tylko traumy...
Robert noszczyk
nie dane nam było
Robert noszczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca