...

HuShAbYe

Znowu nie ma we mnie uczuc

Lzy nie splywaja po policzku,

tak gorace i pełne żaru

Serce nie wyrywa sie z piersi

Nie ma nocy nieprzespanych,

nie pragne nikogo

Zmysly niegdys postradane,

teraz spokojne

Nie brakuje mi powietrza

Zastanawiam sie kim teraz jestem...

Czy bede dawna soba

Czy ktos pozwoli poczuc to wszystko jak dawniej?

Jesli nie odnajde uczuc,

nie warto bym chodzila po swiecie bez celu... 

HuShAbYe
HuShAbYe
Wiersz · 1 grudnia 2009
anonim
  • Kasia     Czyżewska
    witam. a gdzie wszystkie kropeczki i kreseczki...? jest myśl na wiersz ale do wiersza jeszcze kawałek. na razie mamy spis rozterek.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    ja też witam i zdgadzam się z przedmówczynią. to jest materiał na wiersz o mocnym przekazie, trzeba to jakoś inaczej napisać.

    · Zgłoś · 14 lat