Literatura

dobre strony stron złych (wiersz)

s_p_

zapomniałem nabrać powietrza
przed skokiem
tak chwila przestała być chwilą
bo kontekst się zmienił
chodzić zaczęło o życie
dostałem kopa
to co kiedyś wydawało się nie mieć wartości
poszedłem sprzedać na wybiegach
bezmózgie istoty zapłaciły słono
za coś czego omal nie utopiłem
farciarz ze mnie


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 16 grudnia 2009, 12:59
pomysł. wykonanie to wyrzucenie z siebie zbioru słów szczególnie od:"dostałem kopa..."brak im... liryki.
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 19 grudnia 2009, 18:07
poszłem?! błagam!
s_p_ 20 grudnia 2009, 00:05
rzeczywiście to było nie po polsku i w dodatku to hańba dla mnie;) dzięki.
przysłano: 15 grudnia 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca