Literatura

Kulawe tango (wiersz)

ingrid_broxx

Bębnię palcami wzdłuż twojego prawego ucha
 

prawym – więcej słyszysz

 

lewemu  więcej powiem

 

Palcami mało użytecznych

 

dłoni

 

wybijam chmurne rytmy i melodie

 

do niczyich taktów

 

Za ścianą

(postawiłeś ją kilka miesięcy temu by móc izolować swoje ciało od mojego)

 

krople wody

 

kapiące z dziurawego dachu

 

tańczą kulawe tango

 

do niczyich taktów


dobry+ 6 głosów
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
anhelus
anhelus 10 stycznia 2010, 13:44
porusza, przenosi wiele emocji...
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 10 stycznia 2010, 22:45
ciekawy pomysł. erotyka i siła tanga. walka. męska. zapis sprawdzany na różne sposoby?
ingrid_broxx
ingrid_broxx 11 stycznia 2010, 01:16
Dziękuję:) tak, wypróbowałam kilka sposobów zapisu, ten wydawał mi się najlepszy.
anastazja
anastazja 12 stycznia 2010, 20:05
Bardzo dobry ingrid, pozdrawiam ciepło.
Kliner Ka.
Kliner Ka. 13 stycznia 2010, 00:56
dla mnie bdb, rusza.
przysłano: 9 stycznia 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca