Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Kasia Czyżewska
załamanie nerwowe liścia...
załamanie nerwowe liścia wobec nieodwracalności procesów starzenia się upadającego do nóg Stanisława Jerzego
Kasia Czyżewska
Lec
ę!
się
powie
(sić)
miało się
tyle
zmienić się
nie da
nic
Lubię
Kasia Czyżewska
Wiersz · 22 stycznia 2010
born
Go Your Own Way... in Your Own Shoes.
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
Tomasz Smogór
ciekawy tytuł
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
Kasia Czyżewska
też tak myślę
Lubię
·
Zgłoś
·
14 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści