Chora Miłość

Debiru

Wszedłem do piekieł

Tylko z własnej woli

By odzyskać miłość

Którą traciłem powoli

 

Bo tam ją znajdę

Bo tam trafiła

Ma chora miłość

Co mnie zabiła

Debiru
Debiru
Wiersz · 23 stycznia 2010
anonim
  • Dominika Ciechanowicz
    Ojej, a te rymy to aż mnie bolą swoją banalnością.
    Motyw wchodzenia do piekieł po miłość jest całkiem ciekawy, ale może by go jakoś inaczej zapisać?

    · Zgłoś · 14 lat
  • Justyna D. Barańska
    Orfeusz w nowej wersji? a to nie tak, że jego babeczkę zabiło? (w końcu została w Hadesie) chociaż podobno pierwsze podania mówią, że im się udało ;)

    niestety, powyższy tekst nie przedstawia niczego ciekawego.

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Hmm... a może by tak pozbyć się rymów i zmienić tytuł, który zniechęca? :)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Marcin Sierszyński

    · Zgłoś · 14 lat
  • Justyna D. Barańska
    a może skasować i zapomnieć, że powstało, po czym zacząć pisać na nowo?

    · Zgłoś · 14 lat
  • Kasia     Czyżewska
    czekam na kolejny

    · Zgłoś · 14 lat