chorowałem na depresję
ale teraz jest już gorzej
brak celu wygrywa z siły brakiem
(a próba wyjścia też jest schematem)
wygrana jest nagrana
trauma auma traumana
echolalia banualia
niska tekstu krzepliwość
grzecznie się potrafią bawić
którzy nie robią nic innego
jak ucieczka przed dobrą zabawą
która bawi za mną krok w krok
trzeba mieć dystans na dystans
nie umieć grać i wygrywać
myśleć nie trzeba nie myśleć
za późno na to
echolalia
nF
nF
Wiersz
·
23 marca 2010
Jako czytelnik - bardzo przemawia do mnie ten wiersz , nawet te 'freestyle" echolalia.