[tęsknota]

kLaudynEq

odpoczywam od twoich słów
odpoczywam od twoich ust
i jest mi coraz gorzej
ale ty tego nie wiesz

opalam się na czekoladowy brąz
a paznokcie maluję na czerwono
wsłuchuję się w głuche echo
bijącego serca

rytmem wschodu księżyca
piszę na przystankowej ławce
kolejny wiersz
z tęsknoty

więc nie zamykaj na noc okna

w końcu to już lipiec

kLaudynEq
kLaudynEq
Wiersz · 12 lipca 2010
anonim
  • Ir
    Jeśli ON tego nie wie, to nie ma sensu tęsknić. Bez rewelacji sztampowo.
    Fajna końcówka.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    Wylałaś z siebie emocje, autorko, nie myśląc chyba specjalnie o formie.

    · Zgłoś · 14 lat