przyrząd do kochania odmieniam przez przypadki
stół z nawoływanymi osobami z zewnątrz
wygląda suto
trzy znamiona na ramieniu jak doczepione pagony
kapitański mostek
ze sterem trzymanym swobodnie w dłoniach
mocowanie nocowanie sprzężenie
od jakiegoś czasu nie przyjmuję odpowiedzi
negatywnych strzemion
które piętrzą się tworząc Babel
recepty z recyklingu wznoszę za moje
zdrowie
GABINET ODMOWY BIOLOGICZNEJ
Jakint
Jakint
Wiersz
·
3 września 2010