Każdego dnia. (piosenka, autor Mathi)
Jeśli chcesz to napisz - czym jest twój świat,
Kto w nim śpi, krzyczy, lśni,
Każdego dnia.
Jeśli chcesz to namaluj - czym jest twój sen,
Kto w nim drży, rzuca cień,
Każdego dnia.
Jeśli wolisz mówić, no to mów,
Czym jest twoja miłość, powiedz, mów.
Jeśli wolisz milczeć, nie mów nic,
Cisza tez pozwala sobą być.
Chciałbym ci napisać - lecz nie znam słów,
Bo mój świat - to Ty,
każdego dnia.
Chciałbym ci namalować - lecz nie znam barw,
Bo mój sen - to Ty,
Każdego dnia.
Chciałbym ci powiedzieć - nie wiem jak,
Więc melodia tą dam ci znak,
Że to właśnie ciebie pragne, chcę,
Bo po prostu kocham Cię....