Literatura

* * * (wiersz)

Voyteq Hieronymus Borkowski

sorry
czuję się osaczona
twoją miłością –
nie mogę
oddychać

 

ja
też nie mogę
żyć –
bez tego oddechu
jestem tylko piaskiem
z którego
nikt nie powoła
Adama 

 

2006


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 9 marca 2011, 00:33
hm... jak dla mnie to na razie pomysł na wiersz, póki co bardzo skąpo jest ten pomysł przybrany.

i jeszcze druga uwaga: myślę, że przy tym tekście tytuł byłby pomocny
przysłano: 5 marca 2011 (historia)

Inne teksty autora

Bydgoszcz, sobota 30 maja 2015 roku
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Partykuły modalne
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz niewymuszony
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca