piekło przestawione
książki kurz wszędzie
w cieniu pracy
wypasiona nuda
a głodujące chwile
w pasiakach w obozie
rozdygotane trzęsące
chwile jak w geriatryku
w szpitalu śpiących
detergentów sam diabeł
trzyma mnie za rękę
do ucha szepce czule
chciałbyś a nie umiesz
jestem dla wszystkich
do odwołania