proponuję wrócić do socjalizmu
zostaniesz sekretarzem
poprawności
schowani za cenzurą lizacze
z opuchniętymi jęzorami
bez podziękowań
odbiorą wyróżnienia
znów będą pisać o budowie
o uszkodzonym autobusie
wrogu ludzi szybko
powielających
wypijmy za generała