Literatura

*** (wiersz)

mezilla

No i brakuje tu już tylko Ciebie,

bo ciągle czekasz na znak na niebie,

że to już ten dzień i ta chwila,

że to ostatnia do przejścia mila,

że już nie musisz marzyć i śnić,

bo w końcu nauczysz się prawdziwie żyć!!


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
guccilittlepiggy
guccilittlepiggy 5 stycznia 2012, 15:16
nawet nie wiem co o tym powiedzieć
przysłano: 27 grudnia 2011 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca