(haiq CCX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


cichy kryształ łez
gorąca lawa żalu
gwiezdne wrota snu

                            [haiq CCX]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 21 stycznia 2012
anonim