ON: micharia rom mochvediT
(cieszę się że przyszłaś)
ONA: może to jest miłość?
(iqneb es aris sikhvaruli?)
ON: moviCadoT...
(poczekajmy...)
ONA: jak sobie życzysz
(rogorC inebeb)
ON: dzili nebisa
(miłych snów)
ONA: pokój jednoosobowy, sypialnia?...
(oTachi erTi adamianisTvis, sadzinebeli oTachi?...)
OBOJE ZNAJDOWALI SIĘ W TYM SAMYM
WYKLUCZAJĄCYM ODPOWIEDZIALNOŚĆ – STANIE –
I TO WE WSZYSTKICH JĘZYKACH ŚWIATA