Literatura

zobacz po tamtej już stoję stronie (wiersz)

Paweł P. Michalak

zobacz po tamtej już stoję stronie
macham do ciebie więc przestań płakać
jest mi tu dobrze nie martwię się o nic
wieczności sekunda trwa całą chwilę
do szczęścia ciągle mi czegoś brakuje
szkoda że tutaj nie wolno śnić
każde marzenie na jawie się spełnia
tylko nie cieszy ten świat bajkowy
zbyt nierealny zbyt idealny
by chcieć w nim być


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 stycznia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca