Róża pustyni

Nero328

     Przeklęte miejsce rodzi sny.

     Przeklęte serce to ja i ty.

     Przeklęty czas wynika z mgły.

    Choć usta zamknięte,dusza grzmi.

 

            Gdy w oczy piach,

        a z piekła pochodzą silni.

   Wołamy jak z pustej księgi treść,

       to my wyklęte róże pystyni.

 

    Cichej muzyki, z serc tych

  Wielka szlachetność jest cieniem dziś

Choćby obiegła świat, nie usłyszy nikt.

 

 

  

Nero328
Nero328
Wiersz · 22 października 2012
anonim
  • Mithril
    .......................................p... żenująca częstochowszczyzna

    · Zgłoś · 12 lat