jest miłość
tylko ta szalona
odkrywana na ślepo
bez mapy
bez poczucia czasu
bez strzałki w kompasie
na fleku
na stogu siana
z oderwaną z realu kobietą
naga i w trampkach na obcasach
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
2 listopada 2012
-
abojawiemjest miłość, byleby by się za długo nie zastanawiać, czy to miłość i czym jest miłość, bo i tak jednej odpowiedzi nie ma
-
Jarosław Baprawski:) -pozdr.