gdy byłem mały
miałem zmazy nocne
spałem w prezerwatywie
a rano musiałem myć fajkę
po latach poznałem poezję
popuściła mi szpary
strzeliłem z kija
pierwsze teksty
z listów do wiesławy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
5 listopada 2012
-
abojawieminaczej mówiąc, nie miałeś wyboru