Ludzie na ulicy rozmawiają przez słuchawki w uszach. Gdzieś pomiędzy wariat gada sam do siebie. Jego świadome szaleństwo leci nad dachami podobne postaciom Chagalla.
Ludzie na ulicy rozmawiają przez słuchawki w uszach. Gdzieś pomiędzy wariat gada sam do siebie. Jego świadome szaleństwo leci nad dachami podobne postaciom Chagalla.