przykra teoretyczność (teoretyczna przykrość)

Evit-ka

 

ankieter – facet z Karlsbadu
zajmował się kwestią wsadu -
choć sprawnie i metodycznie
to czysto teoretycznie -
bez z KAMASUTRY układów
„przykra teoretyczność”
(teoretyczna przykrość)

ankieter – facet z Karlsbadu
zajmował się kwestią wsadu -
choć sprawnie i metodycznie
to czysto teoretycznie -
bez z KAMASUTRY układów

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 26 grudnia 2012
anonim
  • Mithril
    "przykra teoretyczność (teoretyczna przykrość""

    wew tytule chyba mały rympał

    · Zgłoś · 11 lat
  • Evit-ka
    Tym razem istotnie. W pośpiechu pomyliłam klawisze. Dzięki.

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    czysto, a więc przykro

    · Zgłoś · 11 lat