Literatura

*** (wiersz)

El-Chaos

Bardzo pesymistyczny produkt chandry.
Siedzę w brudnej łazience
państwowej
(lepka prozaiczność)
Bo w swiątyni dumania nie można włączyć światła
Ogranicza
Ogranicza
Nie pozwala
Wszelka systema
człowiekiem stworzona
Wiele razy nie
zadziałał włącznik
I nie powstało
arcydzieło
albo chłam
A mając myśl
nie można żądać wszelkiej
pomocy

słaby+ 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 marca 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca