Literatura

zlepione kocie oczy (wiersz)

pełnia - pełni

 

Pępek pełen gazu, fermentuje drzewo zapachem płci

 

Czy to ta stacja? Czy mam na myśli stacja?

 

to

 

Kocie oczy przewieszone przez szyję

 

Mdłe

 

Przepełniają szczeknięcia: zlepione oczy


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 31 stycznia 2013, 21:42
jakoś chaotycznie:( I dlaczego kursywą?
przysłano: 29 stycznia 2013 (historia)

Inne teksty autora

Przeszkoda
Sylvia
pocztówka
Sylvia
pragnienie zawieszenia
pełnia - pełni
***
Cigarettes in Coffee
miałam być duża
Cigarettes in Coffee
ćmy
Cigarettes in Coffee
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca