rozpędzony młodością
zgubiłem resztki z talentu
trzydzieści trzy srebrniki
nie omija mnie fantazja
bardziej zżera pokusa
zamknąć oczy
lecz nie powiesi się judasz
gdy też cię pocałuję
daj mi siły
przez wzgląd na imię
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
14 kwietnia 2013
-
abojawiemprosisz - masz, żądasz - masz. byleby tylko nie mieć za dużo, tym bardziej dobrego