bez

( m. p)

Szczegulny szacunek,

i nawet czasami można

wysłać list rozbity w butelce.

 

nie zobaczyć

 może nawet

zawartych.

 

( m. p)
( m. p)
Wiersz · 17 kwietnia 2013
anonim
  • Mithril
    "Szczegulny szacunek,
    i nawet czasami można
    wysłać list rozbity w butelce.

    nie zobaczyć
    może nawet
    zawartych."


    taaak "Szczegulne".....................

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    Po pierwsze karygodny błąd ortograficzny - szczególny!

    · Zgłoś · 11 lat